GARAŻ - restauracja, bar, pub • ul. H. Sienkiewicza 53, 25-501 Kielce
 

Imprezy w Garażu

Garaż to klimatyczne miejsce w samym centrum Kielc. Jedyne w Polsce połączenie restauracji, pubu, baru i warsztatu budującego motocykle. Mimo specyficznego wystroju odbiegającego od standardowych restauracji, organizujemy oficjalne przyjęcia zapewniając dania dostosowane do okazji (tradycyjne dania kuchni polskiej, dania bankietowe, serwis kawowy), profesjonalną obsługę kelnerską i barmańską, wystrój oraz zastawę adekwatną do uroczystości.

Specjalizujemy się w organizacji przyjęć czy imprez od 10 do nawet 100 osób. W Garażu z powodzeniem zorganizują Państwo komunię, chrzciny, urodziny, rocznicę, jubileusz a także luźne spotkanie znajomych, szkolenie, konferencję.

Oficjalne Przyjęcia

Oficjalne Przyjęcia

Oferujemy Państwu organizację chrzcin, komunii, oficjalnych urodzin lub innych przyjęć wymagających odpowiedniej oprawy i menu.

skomponuj menu

Spotkania Znajomych

Spotkania Znajomych

Organizujemy również luźne spotkania znajomych oferując nasze zestawy imprezowe idealnie nadające się dla większych grup gości.

sprawdź ofertę

Card image cap

Spotkania firmowe

Dysponujemy oddzielną 80m2 salą szkoleniową, z pełnym nagłośnieniem i oświetleniem, na której można zorganizować szkolenie, prezentację, konferencję do 70 osób siedzących.


sprawdź ofertę

Skomponuj Własne Menu na Przyjęcie

Poniżej mogą Państwo wstępnie skomponować własne menu na przyjęcie aby zorientować się kosztach organizacji. Oczywiście nie jest to "twarde" menu i wszystko możemy uzgodnić.
W cenę wliczone są: podatki (ceny brutto), obsługa kelnerska, oprawa, świeże kwiaty, zastawa, serwis barmański
Prosimy wskazać ilość osób a także dania jakie Państwa interesują.

wystawiamy faktury VAT • przyjmujemy płatności kartą • możliwość płatności przelewem

ILOŚĆ OSÓB:
SERWIS Cena porcji na osobę
Opłata serwisowa - świeże kwiaty, dedykowany kelner, opakowania na wynos 10,-
Kawa i Herbata 8,-
Napoje zimne, gazowane, soki i woda 10,-
ZUPY Cena porcji na osobę
Rosół wołowo drobiowy z makaronem 12,-
Barszcz czerwony z uszkami własnego wyrobu 14,-
Krem z pomidorów i pieczonej papryki z twarogiem wędzonym 14,-
Krem z pieczonego buraka z grzankami czosnkowymi 14,-
DANIA GŁÓWNE Cena porcji na osobę
drób
Devolay klasyczny z gotowanymi ziemniakami i mizerią 28,-
Filet z kurczaka zapieczony z suszonymi pomidorami i mozzarellą podawany z puree z groszku i surówką wiosenną 29,-
Filet z kurczaka sous vide, z Camembertem, podawana z sosem żurawinowo-rozmarynowym i puree z pietruszki 29,-
Pieczona ćwiartka z kurczaka z faszerowanymi ziemniakami 25,-
Filet z kurczaka zawijany w boczek w cieście naleśnikowym z pieczonymi batatami i miksem sałat 29,-
Filet mexicana - grillowana pierś z kurczaka podawana z lekko ostrą salsą ze świeżych warzyw (czosnek, cebula, pomidor, papryka, kolendra, sok z limonki i cytryny) do tego tagliatelle z warzyw oraz świeża frytka belgijska 30,-
Szaszłyk drobiowy - dwa szaszłyki - filet drobiowy zawijany w boczek oraz warzywno-owocowy, podawany na rukoli z dwoma sosami (słodkie chili i czosnkowy) oraz świeżą frytką belgijską 30,-
wieprzowina
Schab zapiekany z serem i pieczarkami podawany z ziemniakami w mundurkach i surówką Coleslaw 29,-
Schabowy z kością podawany z opiekanymi świartkami ziemniaków i zasmażaną kapustą 30,-
Karkówka w sosie chrzanowym z kopytkami i grillowanymi warzywami 29,-
Karkówka w sosie własnym z miksem warzyw korzennych i talarkami ziemniaczanymi 28,-
Polędwiczka wieprzowa w sosie borowikowym z kremową kaszą pęczak i marynowanymi burakami 38,-
Żeberka wieprzowe - długo pieczone a następnie grillowane na lawie żeberka wieprzowe, podawane z opiekanymi ziemniakami, zakręconą frytką i leczo ze świeżych sezonowych warzyw. 30,-
wołowina
Policzki wołowe w sosie winnym, z kopytkami chrzanowymi i blanszowanymi warzywami 39,-
Stek z polędwicy wołowej (200g) z grillowanymi warzywami, opiekanymi ziemniakami, potato waffels (ziemniaczano-cebulowe placki), 3 sosy: ajvar, roztopione masło czosnkowe, sos BBQ 59,-
Stek z antrykotu (300-400g) - delikatny sezonowany stek wołowy, podawany z talarkami ziemniaczanymi, zasmażanymi na maśle z pietruszką pieczarkami i trzema sosami 59,-
Stek z rostbefu (300-400g) - solidny sezonowany stek wołowy, podawany z talarkami ziemniaczanymi, zasmażanymi na maśle z pietruszką pieczarkami i trzema sosami 59,-
Stek siekany - 220g mielonej, siekanej, grillowanej wołowiny zawiniętej w plastry boczku, podawanej z jajkiem sadzonym, serem, frytkami oraz zestawem sezonowych surówek 39,-
ryby
Pieczone filety z dorsza w sosie koperkowym z puree ziemniaczanym 29,-
Pieczony filet z dorsza z warzywami na parze i kaszą kus kus 29,-
Pstrąg z pieca z opiekanymi ziemniakami i miksem sałat 32,-
CIEPŁA PŁYTA Cena porcji na osobę
Pierogi ruskie z serem wędzonym 12,-
Pierogi z grzybami i kapustą 12,-
Pierogi z kapustą i mięsem 12,-
Pierogi ze szpinakiem 10,-
Kapusta zasmażana z grochem 6,-
Bigos 9,-
Krokiety 6,-
Szaszłyki drobiowe 11,-
Szaszłyki wołowe 14,-
Szaszłyki z krewetkami 18,-
Półmisek grillowanych mięs 12,-
ZIMNA PŁYTA Cena porcji na osobę
Deska oryginalnych włoskich i polskich wędlin 15,-
Deska serów z winogronami i bakaliami (cztery gatunki serów) 15,-
Mix jarzyn: ogórek, pieczarki, papryczka 7,-
Swojski smalec własnego wyrobu z pieczywem 7,-
Doprawiony tatar z delikatnej wołowiny na grzance 10,-
Jajka faszerowane (3 rodzaje) 6,-
Galareta drobiowa 6,-
Galareta wieprzowa 7,-
Galaretki z wędzoną rybą 8,-
Caprese (mozarella z pomidorami) 6,-
Carpaccio z marynowanego buraka 6,-
Śledzie (w śmietanie, z cebulą, z grzybami) 10,-
Roladki (wrapy) warzywne 7,-
Roladki (wrapy) z szynką 9,-
Roladki (wrapy) z łososiem 12,-
Babeczki wytrawne 10,-
Pikle warzywne (ogórki, pieczarki, kapary, papryka, cebulka) 6,-
Sałatka Jarzynowa 7,-
Sałatka Królewska 7,-
Sałatka Gyros 7,-
Sałatka Tortelinni 7,-
Sałatka Grecka 7,-
II DANIE CIEPŁE Cena porcji na osobę
Barszcz czerwony z pierożkami 12,-
Barszcz czerwony z krokietem 15,-
Strogonow 15,-
Gulasz wołowo-wieprzowy 15,-
DODATKOWO Cena porcji na osobę
Ciasta (2 porcje) 15,-
Świeże owoce 10,-
PODSUMOWANIE:
ILOŚĆ OSÓB:
ILOŚĆ DAŃ:
KOSZT NA OSOBĘ: ,- zł
KOSZT CAŁOŚCI: ,- zł
CENA OBEJMUJE:
  • podatki (ceny brutto)
  • obsługa kelnerska
  • oprawa
  • świeże kwiaty
  • zastawa
  • serwis barmański

Powyższe zestawienie ma tylko charakter informacyjny, wszelkie szczegóły i warunki są ustalane indywidualnie.

Zarezerwuj Termin


Prosimy o podanie imienia
Prosimy o podanie adresu e-mail
Prosimy o podanie nr telefonu
Prosimy o podanie daty
Prosimy o podanie godziny

Luźne Spotkania Znajomych

Specjalizujemy się w organizacji imprez dla większej ilości gości.
Impreza na 10 czy 100 osób, dla nas to nie problem.
Przy takich imprezach proponujemy nasze deski imprezowe + deski przystawkowe.
Deski imprezowe to takie deski typowo obiadowe, zamiast zamawiać z menu osobne dania każdy jest w stanie skomponować obiad z tego co jest na deskach.

wystawiamy faktury VAT • przyjmujemy płatności kartą • możliwość płatności przelewem


Duże deski obiadowe

Gotowy zestaw obiadowy.

DESKA V12 - sulf’n’tur, czyli połączenie wołowiny z owocami morza   deska przeznaczona na 4-6 osób

skład deski to stek z rostbefu, antrykot, polędwica, krążki z kalmara, przegrzebki, krewetki grillowane, ziemniaki opiekane, coleslaw, 3 sosy do wyboru

400,-
DESKA V10 - stekowa   deska przeznaczona na 4-6 osób

nasza duma - czyli wszystkie nasze steki + wielki stek Tomahawk na środku. W skład deski wchodzą steki: tomahawk, rostbef, polędwica, krzyżowa, do tego opiekane ziemniaki, Coleclaw i 3 sosy do wyboru.

350,-
DESKA V8 - mięsna   deska przeznaczona na 4-6 osób

skład deski to wszystkie nasze grillowane mięsa: mini burgery, żeberka, nasza kiełbasa, kaszanka, krzyżowa, polędwiczka, stripsy z kurczaka, do tego góra frytek , sałatka coleslaw + sosy.

200,-
DESKA V4 - lekka deska   deska przeznaczona na 4-6 osób

skład deski to głównie warzywne słupki do chrupania podane razem z dipami i salsami, coleslaw, sałatka wiosenna, krążki cebulowe, panierowane serki, goferki cebulowo-ziemniaczane, popsy brokułowe, grzanki z salsą, kukurydza grillowana

120,-
DESKA V6 - pół na pół   deska przeznaczona na 4-6 osób

skład deski to połowa deski mięsnej V8 i połowa lekkiej V4

160,-

Deski przystawkowe

Idealne do piwa i mocniejszych alkoholi.

DESKA WŁOSKA   deska przeznaczona na 4-6 osób

w skład deski wchodzą: oryginalne wędliny sprowadzane bezpośrednio z Włoch, między innymi: speck, coppa, spianata, lardo, bresaola, mortadela oraz oryginalne włoskie sery - pecorino 2 rodzaje, gorgonzola, kozi. Do tego oliwki, cebulka marynowana w balsamico, marynowana papryka, kapary i grissini

150,-
DESKA PIWOSZA   deska przeznaczona na 4-6 osób

w skład deski wchodzą: stripsy, krązki cebulowe, serki panierowane, goferki cebulowo-ziemniaczane, nachosy, krążki kalmarów, 3 sosy do wyboru

150,-

Zarezerwuj Termin


Prosimy o podanie imienia i nazwiska
Prosimy o podanie adresu e-mail
Prosimy o podanie nr telefonu
Prosimy o podanie daty
Prosimy o podanie godziny
Prosimy podać ilość gości

Szkolenia, prezentacje, bankiety

Dysponujemy oddzielną 80m2 salą szkoleniową, z pełnym nagłośnieniem i oświetleniem, na której można zorganizować szkolenie, prezentację, konferencję do 70 osób siedzących z możliwością rozszerzenia do 100 osób.

Posiadamy również wydzieloną antresolę, gdzie odizolowani od reszty lokalu mogą Państwo przeprowadzić spotkanie biznesowe, akcje sprzedażowe, czy szkolenie.

Na takie okazję oferujemy serwis kawowy i bankietowy w postaci przekąsek, kanapek i finger food.

wystawiamy faktury VAT • przyjmujemy płatności kartą • możliwość płatności przelewem


SERWIS Porcja Cena Szt.
Kawa i Herbata bez limitu na 1 osobę 8,-
Napoje zimne, gazowane, soki i woda bez limitu na 1 osobę 10,-
KANAPKI Porcja Cena Szt.
Kanapka nabiał 1szt 2,-
Kanapka z wędliną 1szt 2,-
Kanapka warzywna 1szt 1,-
FINGER FOOD - NA ZIMNO Porcja Cena Szt.
Mini Tatary wołowe 1szt 6,-
Jajko zapiekane 1szt 3,-
Roladki (wrapy) warzywne 6szt 6,-
Roladki (wrapy) z szynką 6szt 8,-
Roladki (wrapy) z łososiem 6szt 9,-
Surimi + sos 1szt 2,-
Babeczka wytrawna 1szt 2.5,-
Babeczka z łososiem 1szt 3,-
Tartinka 1szt 2,-
Koreczki z mięsem 1szt 1.5,-
Koreczki warzywne 1szt 1,-
FINGER FOOD - NA CIEPŁO Porcja Cena Szt.
Mini Burger 1szt 6,-
Śliwka w boczku 1szt 2,-
Mini Camembert panierowany 1szt 1.5,-
Mozarella Sticks 1szt 1.5,-
Krążki cebulowe 3szt 2.5,-
Panierowane Jalapeno z serkiem (smażone) 1szt 4,-
Popsy z kurczaka (smażone kulki w panierce ryżowej ) 1szt 1,-
Popsy z brokułem (smażone kulki w tempurze ) 1szt 1,-
Skrzydełka z kurczaka 1szt 2.5,-
Stripsy z kurczaka 1szt 2.5,-
Mini szaszłyk z kurczaka i ananasa 1szt 3.5,-
Mini szaszłyk ze schabu i pieczarek 1szt 3.5,-
PODSUMOWANIE:
ILOŚĆ DAŃ:
ILOŚĆ PORCJI:
KOSZT CATERINGU (BRUTTO):
W CENĘ NIE WLICZONE SĄ:
  • podatki (ceny brutto)
  • obsługa
  • zastawa

Powyższe zestawienie ma tylko charakter informacyjny, wszelkie szczegóły i warunki są ustalane indywidualnie.

Zarezerwuj Termin


Prosimy o podanie imienia
Prosimy o podanie adresu e-mail
Prosimy o podanie nr telefonu
Prosimy o podanie daty
Prosimy o podanie godziny